Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Voeg een bericht toe
 


Familie Van der Logt-Ebberink : Olde Veurhuus 14-16 juni 2019

Ons jaarlijks familie-uitje hadden we dit jaar in Halle. We wisten dat de omgeving vertier bood en dat 
Bronckhorst zo'n leuke plaats is, maar we zijn het terrein niet af geweest. Het was hier té leuk. Het buitenterrein is fantastisch voor voor de kindereren natuurlijk. En door het mooie weer waren we veel buiten. Binnen ook alles prima naar ons zin. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien. Gastvrije onthaal waar je je meteen heel welkom voelt met zo'n aardige gastvrouw. De heerlijke rosé hielp natuurlijk ook ;-) 
Een aanrader! 
Familie Van der Logt - Ebberink 


vrijdag 14 juni 2019
Hemelse bende : Hemelvaart Olde Veurhuus

Hallo vakantieboerderij Hebbink. 

Afgelopen Hemelvaart zijn wij bij u op de boerderij geweest en wat een geweldige ervaring. Een zeer net mooi gerenoveerde boerderij met alles aanwezig. goede bedden, goede badkamers, mooie keuken badhanddoeken en theedoeken aanwezig. Een mooie buiten gedeelte met gras en terrassen en een mooie omgeving. Zeer gastvrij. Op het laatste moment gevraagd of er een hond mee mocht komen geen probleem, geweldig. 1 klein min puntje, we misten een goede oven, maar was een klein min puntje.

Bedankt voor de gastvrijheid namens

De Hemelsebende


vrijdag 07 juni 2019
Fam. Ploegman: Olde Veurhuus 23 mei 2019

Ons feestje van ons verjaardagen 75 en 80 jaar en 50 jaar trouwen, dat mochten wij hier vieren met onze kinderen en kleinkinderen. Wat een prachtige locatie hier. Wat hebben we genoten! En het was prachtig weer. Mooie omgeving en alles wat we nodig hadden. We houden er goede gedachten aan over. 
Verder de hartelijke groeten van,
Familie Ploegman


donderdag 23 mei 2019
Priscilla en Wilbert: Olde Veurhuus Pasen 2019

Wat hebben wij een geweldig lang, gezellig Paasweekend gehad in 't Olde Veurhuus! Een warm welkom en we voelden ons direkt 'thuis'. Mooie omgeving, veel leuks voor de kinderen, top al dat rijdend materiaal en speeltuig Daarbij boften wij met het hele mooie zonnige en warme weer, gewoon 3x 's avonds buiten eten met elkaar! We hebben mooie herinneringen gemaakt!
Priscilla en Wilbert 


vrijdag 19 april 2019
Olde Veurhuus 12 t./m 15 april 2019

Beste familie Hebbink, 

Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van deze fantastische plek. Voor de kinderen is hier voldoend ruimte om te kunnen spelen, zowel binnen als buiten. In het huis is alles aanwezig zelfs de handdoeken en theedoeken, pure luxe Dit was zeker voor herhaling vatbaar, klasse! 

Met een hartelijke groet en mogelijk tot ziens,

Sierd en Coli
Jeroen, SAnne, Bram, Roel en Hugo
Sander, Hilde en Melle
Martijn, Sandra, Sofie en Anna 


maandag 15 april 2019
 
Powered by Phoca Guestbook