Direct naar 't Dwarshuus wij hebben 1aed
Direct naar 't Olde Veurhuus  
Direct naar Finse Grill Kota
 
**Zomertarieven staan op de site!** 
 
Iets te vieren met kinderen en kleinkinderen of gewoon een gezellig weekendje weg? Wij hebben de perfecte locatie voor jong en oud! 
 
Kijkt u rustig rond op deze site en mocht u vragen hebben of een vrijblijvende prijsopgave willen stuur een gerust een mail naar info@boerderijhebbink.nl of bel naar 06 2392 5130. 
 
 
In het gemoedelijke groene Achterhoek vindt u onze vakantieboerderij. Hier hoor je de vogels nog fluiten en kun je 's avonds van de sterren genieten....Onze oude T-boerderij uit 1850 is opgedeeld in 2 delen ieder geschikt voor 15 personen. Ieder huis is voorzien van 7 slaapkamers. Een heerlijke plek voor een vakantie of weekendje weg met vrienden, familie of collega's. 

De benedenverdieping van 't Olde Veurhuus is rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. 

Voor de kinderen is er voldoende speelmateriaal aanwezig waaronder ook een tafeltennistafel, voetbalveld, volleybalveld etc.  Voor de kleintjes is er een speeltuin met trampoline, (kinder)schommel, wipwap, bandenschommel, glijbaan en nog veel meer! 

Vanuit de boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, hardlopen etc. Fietsen zijn op de boerderij te huur.

Onze boerderij is ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding, scholingsdagen, vergaderlocatie etc. Informeer naar de mogelijkheden! 

Kijkt u gerust verder op onze website. Mocht u vragen hebben bel of mail gerust! U bent ook altijd van harte welkom om een huis te komen bezichtigen. Om teleurstelling te voorkomen, graag van te voren bellen.

Met vriendelijke groet,
Renzo en Wendy Hebbink

Tel: 06 2392 5130
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.