Direct naar 't Dwarshuus  1aed
Direct naar 't Olde Veurhuus  
Direct naar Finse Grill Kota
 superdeal
In verband met de COVID0-19 maatregelen mogen wij alleen nog 1 huishouden of 4 personen ontvangen. Hiervoor gelden uiteraard andere tarieven. Bij versoepelende maatregelen is uitbreiding van huis altijd mogelijk. Hoe handig is dat! Boek daarom nu! 
 

Weekend: 400 euro inklusief ALLE bijkomende kosten (o.b.v. 4 pers.) 
Midweek:  400 euro inklusief ALLE bijkomende kosten (o.b.v. 4 pers.) 
Week:       600 euro inklusief ALLE bijkomende kosten (o.b.v. 4 pers.) 
 
Meivakantie: week 800 euro inklusief alle bijkomende komesen (o.b.v. 4 personen) 
 
***Nieuw! Iemand in deze tijd toch verrassen met een leuke dag! Boek onze Finse Grill Kota en geniet van een heerlijke wandeling en eindig met een barbecue of een heerlijk glas wijn bij het haardvuur. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een overnachting....
 
 
Je hoeft je bij ons niet te vervelen! Voor een gezellige dag of avond hebben wij extra's bij te boeken, klik hier >>>>>Extra coronoproof activiteiten
 
In het gemoedelijke groene Achterhoek vindt u onze vakantieboerderij. Onze oude T-boerderij uit 1850 is opgedeeld in 2 delen ieder geschikt voor 15 personen. Ieder huis is voorzien van 7 slaapkamers. Een heerlijke plek voor een vakantie of weekendje weg met vrienden, familie of collega's. 

De benedenverdieping van 't Olde Veurhuus is rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. 

Voor de kinderen is er voldoende speelmateriaal aanwezig waaronder ook een tafeltennistafel, voetbalveld, volleybalveld etc.  Voor de kleintjes is er een speeltuin met trampoline, (kinder)schommel, wipwap, bandenschommel, glijbaan en nog veel meer! 

Vanuit de boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, hardlopen etc. Fietsen zijn op de boerderij te huur.

Onze boerderij is ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding, scholingsdagen, vergaderlocatie etc. Informeer naar de mogelijkheden! 

Kijkt u gerust verder op onze website. Mocht u vragen hebben bel of mail gerust! U bent ook altijd van harte welkom om een huis te komen bezichtigen. Om teleurstelling te voorkomen, graag van te voren bellen.

Met vriendelijke groet,
Renzo en Wendy Hebbink

Tel: 06 2392 5130
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.