Direct naar 't Dwarshuus  1aed
Direct naar 't Olde Veurhuus

In verband met Corona Noodmaatregel mogen wij tot 1 juli 2020 geen groepen ontvangen.

Wij 
stellen onze accommodatie tot 1 juli beschikbaar voor gezinnen met één huishouden. Wij kunnen onze locatie gedeeltelijk afsluiten waardoor u beschikt over minimaal 2 tot 4 slaapkamers en eventueel meer. Onze huizen zijn zo ingericht dat de gezelligheid zeker gewaarborgd blijft. 
Op zoek naar een leuke, rustige én veilige locatie voor een paar dagen weg, neem dan snel contact op voor de mogelijkheden! 


Op zoek naar een leuke locatie voor een familie/vriendenweekend of een zakelijk training? 
In het gemoedelijke groene Achterhoek vindt u onze vakantieboerderij. Onze oude T-boerderij uit 1850 is opgedeeld in 2 delen ieder geschikt voor 15 personen. Ieder huis is voorzien van 7 slaapkamers. Een heerlijke plek voor een vakantie of weekendje weg met vrienden, familie of collega's. 

De benedenverdieping van 't Olde Veurhuus is rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. 

Voor de kinderen is er voldoende speelmateriaal aanwezig waaronder ook een tafeltennistafel, voetbalveld, volleybalveld etc.  Voor de kleintjes is er een speeltuin met trampoline, (kinder)schommel, wipwap, bandenschommel, glijbaan en nog veel meer! 

Vanuit de boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, hardlopen etc. Fietsen zijn op de boerderij te huur.

Onze boerderij is ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding, scholingsdagen, vergaderlocatie etc. Informeer naar de mogelijkheden! 

Kijkt u gerust verder op onze website. Mocht u vragen hebben bel of mail gerust! U bent ook altijd van harte welkom om een huis te komen bezichtigen. Om teleurstelling te voorkomen, graag van te voren bellen.

Met vriendelijke groet,
Renzo en Wendy Hebbink

Tel: 06 2392 5130
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.