Direct naar 't Dwarshuus wij hebben 1aed
Direct naar 't Olde Veurhuus  
Direct naar Finse Grill Kota
 
 
Nieuw: Laadpaal aanwezig voor 2 auto's! 
 
Iets te vieren met kinderen en kleinkinderen of gewoon een gezellig weekendje weg? Wij hebben de perfecte locatie voor jong en oud! 
 
Kijkt u rustig rond op deze site en mocht u vragen hebben of een vrijblijvende prijsopgave willen stuur een gerust een mail naar info@boerderijhebbink.nl of bel naar 06 2392 5130. 
 
In het gemoedelijke groene Achterhoek vindt u onze prachtige vakantieboerderij. Hier hoor je in de ochtend de vogels fluiten en kun je in de avond genieten van de sterren...Onze oude T-boerderij uit omstreeks 1850 is opgedeeld in 2 delen, ieder geschikt voor 15 personen. Het Dwarshuus en 't Olde Veurhuus beschikken beide over 7 slaakamers. Een heerlijke plek voor een vakantie of een weekendje weg met kinderen en kleinkinderen, vrienden of collega's. 
De beganegrond van 't Olde Veurhuus is rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. 
 
Voor de kinderen is het alleen maar spelen geblazen. Er is buitenspeelgoed, een grote zandbak, 2 trampolines, klimtoren en een tafeltennistafel. 
 
Het gebied rondom de boerderij leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen, mountainbiken en relaxen....
 
Voor vragen zijn wij (bijna) altijd telefonisch bereikbaar op 06 2392 5130 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook. 
 
Hopelijk tot snel! 
 
Renzo en Wendy Hebbink