Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Marjo : Olde Veurhuus

Kerst met de familie. Altijd leuk, extra leuk in zo’n gezellig huis als hier. Heerlijke ruimtes, veel plaats buiten voor de kinderen om te spelen. We hebben het kasteel van Ruurlo bezocht was op 2e kerstdag hoornblazers had, erg leuk en zeker de moeite voor een bezoek waard. Bedankt voor dit fijn verblijf! 

Met vriendelijke groet, 
Marjo


vrijdag 22 december 2017
Christine : Olde Veurhuus

We hebben enorm genoten de afgelopen dagen! Eindeloze potjes weerwolven ‘s avonds, gezellige maaltijden om de grote tafel, kleinen die het hele huis door rennen. Een groot sfeervol huis waar iedereen zijn eigen plekje heeft. Alles is aanwezig, we misten niks. Kortom een topvakantie in een top huis! 

Geralde, Reinoud, Marijn, Nynke, Philip, Rein, Karin, Sem, Jesper, Christiaan, Mathilde, Esther, Pauline, Casper, Christine


vrijdag 19 januari 2018
Fam. Teunissen : Olde Veurhuus

Een lang weekend met onze familie om de hoek van onze woonplaats, Zelhem. Wat een heerlijk huis, zoveel plek, zo mooi gestyled en op zo’n prachtige locatie. En wat een warm welkom! 

We hebben volop genoten! 


zondag 04 februari 2018
Hemelse bende : Hemelvaart Olde Veurhuus

Hallo vakantieboerderij Hebbink. 

Afgelopen Hemelvaart zijn wij bij u op de boerderij geweest en wat een geweldige ervaring. Een zeer net mooi gerenoveerde boerderij met alles aanwezig. goede bedden, goede badkamers, mooie keuken badhanddoeken en theedoeken aanwezig. Een mooie buiten gedeelte met gras en terrassen en een mooie omgeving. Zeer gastvrij. Op het laatste moment gevraagd of er een hond mee mocht komen geen probleem, geweldig. 1 klein min puntje, we misten een goede oven, maar was een klein min puntje.

Bedankt voor de gastvrijheid namens

De Hemelsebende


vrijdag 07 juni 2019
Olde Veurhuus 12 t./m 15 april 2019

Beste familie Hebbink, 

Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van deze fantastische plek. Voor de kinderen is hier voldoend ruimte om te kunnen spelen, zowel binnen als buiten. In het huis is alles aanwezig zelfs de handdoeken en theedoeken, pure luxe Dit was zeker voor herhaling vatbaar, klasse! 

Met een hartelijke groet en mogelijk tot ziens,

Sierd en Coli
Jeroen, SAnne, Bram, Roel en Hugo
Sander, Hilde en Melle
Martijn, Sandra, Sofie en Anna 


maandag 15 april 2019
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe