Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Fam. Ploegman: Olde Veurhuus 23 mei 2019

Ons feestje van ons verjaardagen 75 en 80 jaar en 50 jaar trouwen, dat mochten wij hier vieren met onze kinderen en kleinkinderen. Wat een prachtige locatie hier. Wat hebben we genoten! En het was prachtig weer. Mooie omgeving en alles wat we nodig hadden. We houden er goede gedachten aan over. 
Verder de hartelijke groeten van,
Familie Ploegman


Donnerstag, 23. Mai 2019
Dwarshuus

Beste familie Hebbink, 

Ons jaarlijks gezinweekeinde hebben wij in het Dwarshuus doorgebracht met onze vier dochters, vier schoonzonen en vier kleinkinderen. Van verschillende windstreken kwamen ze aangereden. Uw vakantiehuis én de omgeving was boven verwachting. Een prachting woning met veel ruimtes en van alle luxe voorzien. Bij voorbeeld twee vaatwasmachines: ideaal. Ook hebben wij op uw advies een barbecue met vlees besteld bij thuisvers.nl Heerlijk vlees, broden, sauzen (en alles bezorgd). Zaterdag hebben wij onder andere de doolhof in Ruurlo bezocht. Heerlijk gedoold, zelfs de oudere kleinkinderen vonden het prachtig. De omgeving is die van de Achterhoek. Natuurlijk mooi. Het huis is prachtig gelegen. Dat komt niet zo direct in de foto's naar voren. Ook met het speeltuintje voor de kinderen best wat meer aandacht krijgen in de fotoreportage. Wij en de kinderen waren er aangenaam door verrast. Hartgelijk dank voor de goede zorgen en service. 
Ria en Henk uit Wezep 


Montag, 20. Mai 2019
Dwarshuus

Voor de fam. Hebbink, 

Heel veel dank voor de zorg voor ons. Alles piekfijn verzorgt. Heerlijke bedden, dus fijn geslapen. Wij hebben op prachtige fietspaden heerlijk gefietst. Dus ook hier een prachtige omgeving. En toen wij even problemen hadden met de vaatwasser was er gelijk hulp. (waren al bang dat we alles met de hand moesten afwassen...haha). Klein tipje..wat extra haken in bad en slaapkamer en een groene bak in de keuken. Maar verder dank dank dank.
Vriendengroep uit Voorschoten 


Montag, 06. Mai 2019
Dwarshuus

We hebben het erg gezellig gehad! Prachtig huis met uitstekende voorzieningen. Zeer goed verzorgd en overal aan gedacht! Complimenten en wat ons betreft voor herhaling vatbaar. 
Bedankt en tot ziens!
Fam. van der Rest 


Sonntag, 05. Mai 2019
Dwarshuus

Fam. Hebbink, 

we kunnen er vele woorden aan wijden, maar dat doen we niet! - prachtig huis- goed verzorgd - compleet - aardige beheerder(s) - enz enz. 
Bedankt voor alles en wellicht tot ziens! 
fam. Waaijenburg - Otterlo 


Freitag, 03. Mai 2019
 
Powered by Phoca Guestbook