Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Jan en Cobi: Midweek Dwarshuus
Beste familie Hebbink, 
 
Wat hebben wij genoten van het verblijf in deze prachtige boerderij! We hebben ons goed vermaakt, zelfs nog buiten gegeten in de heerlijke herfstzon met vlees van de BBQ (grill Kota). Een midweek hier was voor een veels te kort, we komen nog eens terug! 
 
Groetjes,
Jan en Cobi en de rest 

maandag 24 oktober 2022
Fam. Steutel: Dwarshuus
Familie Hebbink,
 
Wij hebben als familie genoten van elkaar, van het mooie weer en de mooie omgeving. 
Zo leuk om hier na zo veel weer te zijn in de verbouwde boerderij waar vroeger uw oma ook woonde. Wij zijn vroeger 2 keer in het voorhuis geweest. Wat is alles prachtig geworden en wat een fijne en schone verblijfsruimte voor zoveel mensen. We hebben de ruimte en voldoende bad en toilet mogelijkheden. 
Tot volgend jaar! We hebben al geboekt inklusief de Kota! We hebben zo'n plezier gehad. 
 
Fam. Steutel 

zondag 09 oktober 2022
Familie Van de Hoeven uit Nijmegen : Dwarshuus
Beste familie Hebbink, 
 
Wat hebben wij genoten. Opa, oma, kinderen en aanhang en de kleinkinderen in het Dwarshuus. Het was boven verwachting al die luxe. Met z'n allen de verjaardagen van opa (80) en om (70) en het jongste kleinkind (1) jaar gevierd. Zelf het regen weer was geen spelbreker. Bedankt en wie weet tot de volgende keer! 
Familie v/d Hoeven Nijmegen

vrijdag 16 september 2022
Fam. Brom en Fam. van Beek : Dwarshuus
Voor het eerst met 2 gezinnen in huis! Maar wat een rust en ruimte in en om het huis! Bijzondere leuke indeling en wat een luxe dat er handdoeken, theedoeken aanwezezig waren. De kinderen wilden er nog een week bijboeken en dat is altijd een goed teken! Wij hebben geen op- en aanmerkingen. We kijken terug op een super fijne week met elkaar in dit fijne huis!
 
Mvg Fam. Borom en Fam. van Beek 
 
P.s. het ontvangst was heel hartelijk! Dan begint de week al goed! 

maandag 01 augustus 2022
Fam. Van Ooijen: Olde Veurhuus
We hebben een heerlijk weekend gehad! Het heeft ons nergens aan ontbroken. Het super! 
Tot ziens! 

zaterdag 05 februari 2022
 
Powered by Phoca Guestbook