Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.


vrijdag 18 oktober 2019
Geer: Super Weekend

Fantastisch huis, zelden zo compleet ingericht gezien. Keuken was heel uitgebreid, je kon het zo niet noemen of het was aanwezig. Gezellig en mooi ingericht, heerlijk buiten voor kinderen en groot terras. Veel gebruik gemaakt van tafeltennistafel.


vrijdag 18 oktober 2019
De Haan : Met gezin een geweldige, ontspannende tijd gehad

Gastvrije en mooie locatie; voor kinderen veilige omgeving met volop speelmogelijkheden. Ruime, plezierige indeling van boerderij en kamers. Omgeving biedt ook aan het eind van het seizoen voldoende mogelijkheden om iets te ondernemen. Het landschap: ik snap nu beter de "Gelderse streken" die in die omgeving geleverd worden! Voldeed eigenlijk in vrijwel alles aan onze verwachtingen.


zondag 13 oktober 2019
Van de Zanden : Een heel fijn verblijf in een mooi huis

Het is een ruim huis, smaakvol ingericht en van alles, servies, bestek, glazen, is voldoende aanwezig. Een mooie omgeving, rustig gelegen, .Buiten op het terrein hebben we nog wat spelen kunnen doen en ook gezellig kunnen zitten aan de grote tuintafel op het terras.


vrijdag 11 oktober 2019
Olde Veurhuus

Een overgetelijk (nu al!) feestje met onze familie vanwege ons 40-jarig huwelijk. Mede dankzij 't Olde Veurhuus is dit echt  onvergetelijk. Ruimte, omgeving, de gastvrijheid. Voor iedereen (groot of klein) een eigen plekje! Dank je wel! 
Marleen en Geert de Haan - Lucieer 


maandag 23 september 2019
 
Powered by Phoca Guestbook