Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Fam. Punten Miedema - Van Aalzum: Olde Veurhuus
Wat is het hier fijn. Iedereen heeft zijn eigen vertrek/privacy. Veel speelplezier voor de kinderen. Wat wil je nog meer. Buiten twee terrassen om van het mooie uitzicht te genieten. Dit was nu onze tweede keer en we komen graag weer terug! 

zaterdag 31 juli 2021
Familie Van Halm: Olde Veurhuus
We hebben hier een heerlijke week gehad en jullie mooie huis. We hebben ons allemaal prima vermaakt in de ruimte om het huis. Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid. 
Groeten Fam. Van Halm 

vrijdag 23 juli 2021
Fam. Mouris : Olde Veurhuus
Met de kinderen en kleinkinderen mochten we ons 45-jarig huwelijk vieren. 
De kleinkinderen hebben zich ontzettend vermaakt op het buitenterrein, op de trampoline en het wagenpark! 
Het huis was van alle gemakken voorzien, op en top verzorgd! We hebben heerlijke gefietst, gewandend, een bbq met lekkere salades en vlees, en nog uit eten geweest bij Nijhof in Halle. 
Bedankt en wellicht tot ziens! 

maandag 05 juli 2021
Fam. Veldhuis : Olde Veurhuus
Wat hebben wij hier een geweldige week gehad met kinderen en kleinkinderen! Een heerlijk huis op een heerlijke plek. Alles wat je nodig hebt is er (en nog meer). De kleinkinderen hebben genoten van de dieren, de speeltuin en het wagenpark, de volwassenen hebben genoten van het chillen hier op de ruimte terrassen en binnen.
Het was een geslaagde week! 

zaterdag 26 juni 2021
Fam. Boede en Verboom : Olde Veurhuus
We hebben erg genoten! 
Bedankt! 


vrijdag 04 juni 2021
 
Powered by Phoca Guestbook