Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

fam. Van de Velde : Olde Veurhuus
Enorm genoten van ons familieweekend. Heerlijk, ruimte accommodatie. Goede bedden, keuken uitrusting uitgebreid. Heerlijk grasveld waar we de meeste tijd konden doorbrengen. Enorm veel geluk met het weer. Goede wandelingen rond ' Slangenburg Kasteel'. Hartelijke ontvangst....en zo kunnen we wel doorgaan. Hartelijk dank. 

vrijdag 11 september 2020
Familie Visscher : Olde Veurhuus
Wat hebben wij een heerlijke week gehad. Een heerlijk huis met alles erop en eraan. Heerlijke ruimte om het huis waar de kinderen lekker hebben kunnen spelen. Al met al een fantastische week waar wij op terug kunnen kijken. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens! 

vrijdag 31 juli 2020
LLLorien '15: Olde Veurhuus
We hebben enorm genoten van het prachtige verblijf. Wat een prachtige boerderij in een super omgeving. Alles was tip top in orde, echt heel erg fijn. Zeker een plek om naar terug te keren met een grote groep. Heel veel dank voor de gastvrijheid en flexibiliteit! 

maandag 20 juli 2020
Familie Freije, van Corteveen en Kippsch...: Olde Veurhuus
We hebben genoten van twee heerlijke weken in vakantiehuis ' Hebbink' . De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de mooie tuin, ook op de regenachtige dagen was dit een uitkomst. Binnen het huis was ook alles ruimschoots aanwezig en hebben we ons prima vermaakt! Veel dank en wie weet tot ziens! 

donderdag 16 juli 2020
H en J. Beijer : Olde Veurhuus
Samen met onze dochters, schoonzoon en 6 kleinkinderen hebben we ons 50 jarig huwelijk op Boerderij Hebbink gevierd. De omschrijving op internet was al leuk, maar de werkelijkheid nog veel leuker! Wat een prachtig vakantiehuis. Ruim, praktisch ingedeeld, lekker groot terras en een enorm groot speelveld waar de kinderen zich met elkaar en soms ook alleen prima konden vermaken. Het uitzicht is wijds en de ondergaande zon leverde prachtige plaatjes op. Ik kan nog wel even doorgaan in superlatieven over dit onderkomen te schrijven, maar het zal duidelijk zijn dat we op alle fronten enorm hebben genoten. We danken Wendy voor de leuke ontvangst en haar gastvrijheid. Wie weet zijn we er weer bij een volgend jubileum! 

zondag 28 juni 2020
 
Powered by Phoca Guestbook