Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Fam. van Pol - Kristus : Olde Veurhuus
Door de bijzondere omstandigheden waarin we momenteel leven hadden wij 't Olde Veurhuus voor ons viertjes. Wat hebben we het geweldig gehad. Door het bijzondere mooie weer zijn we hele dagen buiten geweest en de enige keren dat we het terrein af gingen was voor de supermarkt. De Taxifiets en tractor waren favoriet onder de kids en de skelter tussen papa en de oudste. Bedankt dat we mochten logeren in jullie prachtige boerderij! Zelfs Luc liet graag al zijn autootjes aan Wendy zien en hielp graag mee de bloemetjes water geven. Bedankt en wie weet tot ziens! 

vrijdag 26 juni 2020
Fam. Vrijnen en Fens: Olde Veurhuus
Elk jaar gaan we met de kinderen en kleinkinderen op vakantie. We hebben hier een leuke week gehad. Alle kids hebben zich prima vermaakt in deze mooie luxe woning. Dank je wel voor jullie gastvrijheid! 

zondag 19 april 2020
familie Laport : Olde Veurhuus
We zijn allemaal ontzettend tevreden met de complete boerderij. Van alle luxe voorzien en bij onvoorziene ongelukjes wordt er direct een oplossing gevonden. Een Eldorado voor de kinderen! 

zaterdag 28 december 2019
Familie Tjin : Olde Veurhuus
We hebben erg genoten van jullie boerderij. Het was zeer fijn dat de boerderij zoveel ruimte heeft voor ons. Kinderen apart hoekje om te spelen en volwassen eigen hoekje om te kletsen! Bedankt voor de ontvangst en de gastvrijheid, echt super! Wie weet tot ziens! 

zondag 22 december 2019
Familie Zwarts : Olde Veurhuus
Wat heerlijke om te mogen verblijven in deze boerderij, we hebben echt een heel fijn weekend gehad! Bedankt voor de gastvrije ontvangst met wijn & kaarsen :-) 
We hebben genoten van de mooie omgeving en van al het leuks rondom het huis. We vinden ' het Olde Veurhuus' een absolute aanrader! 

vrijdag 29 november 2019
 
Powered by Phoca Guestbook