Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Familie Puhl: Olde Veurhuus
We hebben een geweldig familieweekend gehad in deze gezellige vakantieboerderij. Groot succes! Allen legden af en toe stukjes en na 1 dag was de 1000 stukjes puzzel af. Ook de trampoline is enthousiast gebruikt. Een weekend is eigenlijk te kort om de omgeving goed te leren kennen. 
Tops van de familieleden:
- Wat is dit een doordacht en goed verzorgd huis (verstelbaar bed, faciliteiten,...) 
- Met een grote groep voor elk wat wils: gecontreerd puzzelen aan de grote tafel, fanatiek spelletjes spelen op de andere tafel, muziek maken bij de zithoek. Voor alles is ruimte. 
Dit huis is een aanrader! 

maandag 25 november 2019
Familie Ottenvanger en Stouthamer : olde veurhuus
Wij hebben een super fijn weekend gehad. Met een familie van 14 is het heel gezellig. Veel ruimte aan de dinertafel en gezellig rondom het vuurtje. De Hollandse Spelen waren vooral een groot succes! Hopelijk heeft ons enthousiast geschreeuw geen overlast gegeven ;-) Ook de kamer beneden was zeer geschikt voor opa. 
Super leuk en tot volgend jaar! 

vrijdag 01 november 2019

vrijdag 18 oktober 2019
Geer: Super Weekend

Fantastisch huis, zelden zo compleet ingericht gezien. Keuken was heel uitgebreid, je kon het zo niet noemen of het was aanwezig. Gezellig en mooi ingericht, heerlijk buiten voor kinderen en groot terras. Veel gebruik gemaakt van tafeltennistafel.


vrijdag 18 oktober 2019
Fam. V/d Poel : Olde Veurhuus
Een heel mooie boerderij om met kinderen en kleinkinderen te verblijven. Lekker ruim en de kleinkinderen konden heerlijk buiten spelen. Zeker de moeite waard om terug te komen. Dank voor de heerlijke fles wijn als welkom! 

vrijdag 18 oktober 2019
 
Powered by Phoca Guestbook