Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

De Haan : Met gezin een geweldige, ontspannende tijd gehad

Gastvrije en mooie locatie; voor kinderen veilige omgeving met volop speelmogelijkheden. Ruime, plezierige indeling van boerderij en kamers. Omgeving biedt ook aan het eind van het seizoen voldoende mogelijkheden om iets te ondernemen. Het landschap: ik snap nu beter de "Gelderse streken" die in die omgeving geleverd worden! Voldeed eigenlijk in vrijwel alles aan onze verwachtingen.


zondag 13 oktober 2019
Van de Zanden : Een heel fijn verblijf in een mooi huis

Het is een ruim huis, smaakvol ingericht en van alles, servies, bestek, glazen, is voldoende aanwezig. Een mooie omgeving, rustig gelegen, .Buiten op het terrein hebben we nog wat spelen kunnen doen en ook gezellig kunnen zitten aan de grote tuintafel op het terras.


vrijdag 11 oktober 2019
Olde Veurhuus

Een overgetelijk (nu al!) feestje met onze familie vanwege ons 40-jarig huwelijk. Mede dankzij 't Olde Veurhuus is dit echt  onvergetelijk. Ruimte, omgeving, de gastvrijheid. Voor iedereen (groot of klein) een eigen plekje! Dank je wel! 
Marleen en Geert de Haan - Lucieer 


maandag 23 september 2019
Olde Veurhuus

Wij hebben hier ons vierde familie weekendje weg gehouden. Met 13 volwassenen, 2 jonge kinderen en 1 hond hebben wij ons erg goed vermaakt in de boerderij. Er is hier voor ieder wat wils en de tijd vloog voorbij. Dank het prachtige weer hebben we veel gebruik gemaakt van de tuin. De tafeltennistafel is veel gebruikt tijdens het familie toernooi. Al met al hebben we dus een geslaagd weekend gehad. Wie weet tot ziens! 
Familie Weijers en Familie Van Belle 


zondag 15 september 2019
Dwarshuus

We hebben een heerlijk weekend gehad. Alles in het huis aanwezig, goede bedden en schitterend weer! Zeker voor herhaling vatbaat. 
De schonen van Boskoop 


zondag 15 september 2019
 
Powered by Phoca Guestbook