Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Dwarshuus

Wij hebben erg genoten van jullie mooie huis. Heerlijk gefietst in de omgeving. Veel plezier gehad met onze broers en zussen. Heel veel succes en misschien tot ziens! 
Hartelijke groeten van de familie Bos uit Delden en omgeving. 
P.s. Restaurant Nijhof is zeer aan te bevelen! 


vrijdag 13 september 2019
Dwarshuus

Voor de 4e keer hier!!! Dank en het smaakt steeds naar meer! 
Fam. Van Kamperdijk uit Haarlem, Nijmegen, Enschede en Hengelo OV


zaterdag 07 september 2019
Dwarshuus

Beste familie Hebbink, 
Bedankt voor het fantastische verblijf in deze 2 huizen. We hebben met z'n allen geweldig genoten. Echt top hoe alles eruit ziet en grepen nooi mis. We waren met 29 mensen groot en klein. De kinderen hebben zich ook erg vermaakt met de skelters en driewielers. Ook hebben we erg genoten van de omgeving we hebben de Achterhoekers als gastvrije en vriendelijke mensen ervaren. Nogmaals erg bedankt voor deze week en misschien tot ziens. 
Fam. Kloosterman


vrijdag 16 augustus 2019
Dwarshuus

Wat een heerlijk verblijf voor groot en klein! Iedereen kon (n)iets doen.....waar je maar zin in had. Fijn, voor een familieweek/weekend! Alles was keurig verzorgd. We hebben er van genoten met elkaar en komen ws echt nog een keer wel terug! 
dus BEDANKT en TOT ZIENS! 
Fam. van der Zwaard 


woensdag 19 juni 2019
Dwarshuus

De sfeer was meteen goed met waxcinelichtjes aan. Een rondleiding door het mooie huis was ook zo'n geweldig extraatje. We hebben genoten met z'n allen van alles in en rondom het huis. Super verzorgd. 
Bedankt! 
Fam. Niels 

We hadden het het hier heel erg naar ons zin. Er is hier heel veel leuks te doen voor jong en oud. Zoals de skelters, de voetbaltafel en de trampoline. Het is heel mooi, je kunt binnen en buiten genieten. 
Heel heel heel heel erg bedankt.
gr. een van de kinderen van de familie Niels 


zondag 16 juni 2019
 
Powered by Phoca Guestbook