Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Dwarshuus

Beste Wendy en familie, 

Onze midweek is alweer voorbij. We hebben met z'n allen genoten! 4 generaties; opa van 88 jaar tot achterkleinkind van 4 jaar. We zijn zeer tevreden over het huis, accommodatie en de service. Geweldig dat er voor opa nog een ander bed werd geregeld!! Ook voor de kinderen was alles meer dan voorradig. Een klein puntje; een extra kastje voor kleren op de zolder zou fijn zijn. 
Hartelijke groeten van de Brabanders ;-) 
Houdoe! Fam. v/d Loo-Waterman 


vrijdag 26 april 2019
Priscilla en Wilbert: Olde Veurhuus Pasen 2019

Wat hebben wij een geweldig lang, gezellig Paasweekend gehad in 't Olde Veurhuus! Een warm welkom en we voelden ons direkt 'thuis'. Mooie omgeving, veel leuks voor de kinderen, top al dat rijdend materiaal en speeltuig Daarbij boften wij met het hele mooie zonnige en warme weer, gewoon 3x 's avonds buiten eten met elkaar! We hebben mooie herinneringen gemaakt!
Priscilla en Wilbert 


vrijdag 19 april 2019
Olde Veurhuus 12 t./m 15 april 2019

Beste familie Hebbink, 

Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van deze fantastische plek. Voor de kinderen is hier voldoend ruimte om te kunnen spelen, zowel binnen als buiten. In het huis is alles aanwezig zelfs de handdoeken en theedoeken, pure luxe Dit was zeker voor herhaling vatbaar, klasse! 

Met een hartelijke groet en mogelijk tot ziens,

Sierd en Coli
Jeroen, SAnne, Bram, Roel en Hugo
Sander, Hilde en Melle
Martijn, Sandra, Sofie en Anna 


maandag 15 april 2019
Dwarshuus

Lieve Wendy en familie, 

Ons jaar familieweekend met 3 generaties hebben wij dit maal in Halle gevierd: de geboortestreek van ons (groot)moeder. We hebben genoten van jullie prachtige accommodatie! Voldoende ruimte, gezellig en mooi ingericht met de originele details. Zaterdag gefietst en dat werd een tocht die ons zal heugen:-) want behalve de verhalen van onze moeder over haar jeugdjaren in de Achterhoek, werden wij verrast op sneeuwbuien..brrr. Gelukkig was hier in huis de gaskachel aan, dus we konden opwarmen. 's avonds met z'n allen gekookt, gegeten, spelletjes gedaan én heerlijk geslapen. We prijzen ons gelukkig dat we nog steeds met zijn alles op stap kunnen! De jongste 18, de oudste 88. Dank voor jullie gastvrijheid en meedenken! hartelijke groet familie Uyterlinde - Zaalmink 


zondag 14 april 2019
Elburg : Dwarshuus

We hebben enorm genoten van het verblijf in deze prachtige boerderij. Een prachtige plek in een bijzonder stukje Nederland. 

Tot ziens! 

Groeten uit Elburg


zondag 11 februari 2018
 
Powered by Phoca Guestbook